“Elogi de la voluptuositat”

Alejandra Rubies

Divendres 18 de maig de 2018, 18:30
Celler de Ca l’Antiga

Ca l’Antiga, arrelada en el territori, participa en la segona edició del “Maridatge dels Sentits: perfum, flors i gastronomia” de Teià, en el cor del Maresme i a quatre passes de Barcelona, gairebé dins la metròpoli.

Aquesta posició propera a dos pols d’atracció tan potents com són la densa i rutilant vida urbana i la intensitat vital del Parc de la Serralada Litoral a bora del mar marquen la nostra activitat i l’elecció de les expressions artístiques que proposem.

ELOGI DE LA VOLUPTUOSITAT

Per a aquesta edició del Maridatge hem invitat a l’artista Alejandra Rubies que crearà una instal·lació sensorial, “Elogi de la Voluptuositat”, prenent com a base les seves obres de pintura sobre seda a les que s’afegeixen les essències de la perfumista Irene Gisbert. A tan lleugers components com són la seda i el perfum hi hem d’afegir el poder dels colors per transformar l’espai en una experiència visual i sensitiva molt emotiva. Les peces exposades independentment i relacionades entre elles mateixes creen un moviment excèntric debut a la materialitat de la seda proposant al visitant un recorregut no direccional, ans aleatori i lliure.

Alejandra Rubies és una artista polifacètica amb una activitat que arriba des del disseny gràfic i la pintura en tot tipus de suports fins a les performances. Les seves creacions sobre seda són nombroses i reflecteixen la seva passió per les sensacions que produeix la materialitat de la seda i l’exuberància que atorga als colors gràcies a la seva lluminositat i transparència. La seda, el color, la llum i el moviment són els elements essencials de la instal·lació creada per Ca l’Antiga.
Irene Gisbert donarà el toc olfactiu a la instal·lació per a unir a les sensacions visuals una dimensió sensorial moltes vegades oblidada, la que ofereixen les essències florals. Irene Gisbert és perfumista d’AINEA i impulsora del Maridatge així com del primer concurs internacional “Mouillette de Plata” que s’atorgarà enguany a Ca l’Antiga.


Del 18 al 27 de maig de 2018
II Maridatge del sentits: perfum, flors i gastronomia

Menú