Espai cultural

El celler de Ca l'Antiga

L’espai cultural CA L’ANTIGA, associació sense ànim de lucre, acull exposicions, conferències, happenings, performances, concerts, presentacions de llibres, etc., amb la finalitat de promoure noves idees artístiques, de donar a conèixer artistes i autors i llur obra, afavorir-ne la comprensió i difusió i intercanviar impressions sobre la seva essència i el seu impacte.

Tenen cabuda totes les manifestacions artístiques: pintura, escultura, gravat, fotografia, vídeo, cinema i tota representació gràfica, visual i musical en relació amb l’arquitectura, el teatre, la dansa, la literatura…

Les activitats tenen lloc a CA L’ANTIGA a l’espai del celler, a les terrasses i al jardí. La llum i l’entorn natural del Maresme han inspirat des de fa segles pintors i poetes. Teià és un balcó amb vista que, enfilat als turons verds de pins i vinyes, abasta la plana agrícola fins a un Mediterrani blau intens a l’estiu i mirall de plata assolellada a l’hivern.

Tardor 2021

‘Enredos’, l’exposició de la Silvia Japkin que us presentem aquesta tardor 2021, l’havíem d’inaugurar el 21 de març del 2020 i ja sabeu què va passar, el dia 13 de març del 2020 ens varen confinar… És amb un gran plaer que, divuit mesos més tard, la puguem inaugurar, perquè la roda giri de nou, i tancar així el cercle que es va trencar aquells dies. Benvinguts de nou a Ca l’Antiga. Us hi esperem.

La programació segueix les estacions — primavera, estiu, tardor — s’agrupen en cicles o son puntuals per marcar festes o esdeveniments importants.

L’equip de CA L’ANTIGA treballa estretament amb els artistes invitats.
Periodistes, professors, crítics d’art i animadors tenen un paper interactiu en els esdeveniments de les trobades d’art.

CA L’ANTIGA s’organitza al voltant de socis i simpatitzants i manté relacions i intercanvis amb associacions culturals similars, galeries, museus, llibreries, associacions d’artistes, escoles i entitats públiques.


Mariàngels Pérez Latorre
Fundadora de Ca l’Antiga

Menú