Estiu 2017

Ens endinsem en l’estiu i us proposem una exposició de pintura d’una artista que no vol anar per camins fàcils i ràpids. Pati Baztán prefereix profunditzar els aspectes fonamentals de l’art plàstic un a un: per exemple, el color. Després d’anys de recerca tractant la llum del negre com a contrapunt al blanc de la tela, sempre present, en aquesta exposició ens presenta el VERMELL.

Al color s’hi afegeix el gest. La gestualitat en la pintura és la que expressa la mà de l’artista, el caràcter, potser, l’energia i, també, en el cas de la Pati, la meticulositat amb què s’apropa a l’obra artística.

No patireu calor en visitar l’exposició, més aviat us endinsareu en una contemplació de la matèria/color, en una reflexió calmada i refrescant sobre l’efecte d’una mirada i d’un treball d’artista sobre una tela blanca.


Mariàngels Pérez Latorre
Presidenta de Ca l’Antiga

EXPOSICIÓ

Estiu 2017

Pati Baztán

Exposició de pintures “Estudis sobre el vermell”

“Estudis sobre el vermell” és un treball d’abstracció amb el color vermell com a protagonista i comporta el repte de treballar amb un color d’un gran pes significatiu i de potència però que alhora tendeix a apagar-se i perdre de seguida la llum.
Amb aquesta sèrie de 10 obres pintades en oli sobre fusta la idea és neutralitzar el vermell sense que perdi la seva força natural, intentant alhora establir un diàleg equitatiu entre el buit i la part pintada. El color emergeix de la fusta com si sempre hagués estat allà esperant la seva única possibilitat d’ésser.

Del 30 de juny al 30 de juliol de 2017 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: divendres i dissabtes de 18:00 a 21:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

ACTIVITATS

DEL 30 DE JUNY AL 30 DE JULIOL DE 2017

Divendres 30 de juny de 2017,
18:30

VERNISSAGE

Exposició “Estudis sobre el vermell”
Amb obres de Pati Baztán.

Places limitades. Es prega confirmació a: inscripcions@calantiga.org

Prèvia
Primavera 2017
Següent
Tardor 2017
Menú