Estiu 2019

Ca l’Antiga estrena la temporada d’estiu amb l’exposició “Aparença i Realitat” de l’artista visual Andrea Wilmsen. El lema de Ca l’Antiga és “Trobades d’Art”, i una aposta ferma per la internacionalitat i l’Andrea n’és un exemple. Nascuda a Alemanya, actualment, viu a Barcelona amb el bagatge que li aporta haver viatjat durant diversos anys per l’Àsia, Europa, Austràlia, Nova Zelanda i els Estats Units, en el decurs dels quals la seva càmera i ella es van convertir en inseparables i des de llavors l’artista visual es dedica en exclusiva a la fotografia.

La seva obra tendeix a l’abstracció i en el seu treball qüestiona la idea de la percepció per considerar-la subjectiva i condicionada. Les seves imatges les podríem situar entre la pintura i la fotografia. Molt sovint treballa amb les aparences del dia a dia, allò que és normal, senzill i que passaria desapercebut, per a crear situacions canviants d’espais abstractes.

Andrea Wilmsen ha exposat tant a escala nacional com internacional, per exemple, sovint a Berlín o al Goethe Institute de Los Ángeles i la seva obra ha aparegut en revistes d’art i arquitectura.


Mariàngels Pérez Latorre
Presidenta de Ca l’Antiga

EXPOSICIÓ

Estiu 2019

Andrea Wilmsen

Exposició “Aparença i Realitat”

En els treballs presentats a l’exposició del Celler de Ca l’Antiga, “Aparença i Realitat”, els detalls de la vida quotidiana, les coses amagades i efímeres són els temes del seu treball i l’estructura pictòrica i el minimalisme hi són elements recurrents. La seva obra destil·la una poesia de l’accidental; plasma l’habitual i conegut d’una forma diferent, inusual i és així com posa en entredit una percepció subjectiva i condicionada.
L’exposició de l’Andrea Wilmsen que presentem a Ca l’Antiga correspon, principalment, a tres sèries del seu treball: Kreatur, Berlin Mitte i Chairs. Kreatur és una creació abstracta de la desaparició de les abelles.
Tot el conjunt d’aquestes obres són la firma creativa personal de l’art.

Del 21 de juny al 21 de juliol de 2019 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: dissabtes de 12:00 a 19:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

ACTIVITATS

DEL 21 DE JUNY AL 21 DE JULIOL DE 2019

Divendres 21 de juny de 2019,
18:30

INAUGURACIÓ

Exposició “Aparença i Realitat”
Amb obres de l’Andrea Wilmsen.

Places limitades. Es prega confirmació a: inscripcions@calantiga.org

Prèvia
Primavera 2019
Següent
Tardor 2019
Menú