Primavera 2017

Ca l’Antiga participa en el primer “Maridatge dels sentits: flors, perfum i gastronomia” de Teià que se celebrarà del 6 al 14 de maig d’enguany. Durant aquests dies Teià acollirà una fira, maridatges, conferències, itineraris d’olors, exposicions artístiques i florals, degustacions gastronòmiques, de vins i un munt d’activitats.

A Ca l’Antiga tindran lloc maridatges, presentacions de perfums, exposició de flors i al celler de Ca l’Antiga s’instal·laran dos artistes: la Josefina Ripoll i en Jaume Romagosa.

La Josefina Ripoll no podia faltar en la inauguració del que potser serà l’esdeveniment important de la primavera del Maresme, el Maridatge dels sentits: flors, perfum i gastronomia a Teià.

La Josefina Ripoll ens ha fet l’honor de participar en aquesta festa primerenca de Teià, ja que una gran part de la seva nombrosa i alabada obra ha estat des de sempre dedicada a les flors.

En Jaume Romagosa és un enamorat dels jardins i de les flors i ens dóna una visió molt propera i detallada de ‘la’ flor. Durant l’exposició els visitants podran sentir els aromes de diferents flors de les obres de Jaume Romagosa exposades.


Mariàngels Pérez Latorre
Presidenta de Ca l’Antiga

EXPOSICIONS

Primavera 2017

Jaume Romagosa

Exposició de pintures “Flors”

Jaume Romagosa, ens ho diu ell mateix, estima els jardins, sobretot els anglesos. N’està enamorat! Però quan es tracta de representar aquest enamorament ho fa des de la distància curta. Sense llargues perspectives, ‘landscapes’ o vistes de conjunt. S’apropa i acosta la mirada a la flor fins a sentir-ne l’olor, l’aroma, la tremolor si es gira vent…
En Jaume ens dona una visió joiosa de les flors, individual, olorosa, colorista i detallada. La seva flor no és dins un ram, està sola, és individualista perquè només estan sola pot deixar anar el perfum que la distingeix de totes les altres.

Del 6 al 28 de maig 2017 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: divendres i dissabtes de 17:00 a 20:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

Primavera 2017

Josefina Ripoll

Exposició de pintures “Una vida de flors”

Josefina Ripoll és una de les artistes far de Teià. N’és coneguda com a gran artista, com a professora i com a amant de l’art. A la seva obra ha destacat un tema: les flors. La mà i els pinzells de la Josefina Ripoll són lleugers, de traç ràpid i de vegades peresós, plens de color però sense buscar el foc d’artifici. Tampoc busquen la serenor perquè per gaudir de la vida es necessita una mica d’esma i per gaudir de les flors també. S’han de tenir ganes de mirar-les, de tocar-les, d’ensumar-les i d’estimar-les. I la Josefina Ripoll ha demostrat que ella n’ha tingut de ganes i tothom n’ha vist els resultats en la seva obra. L’obra de tota una vida d’artista.
En el celler de Ca l’Antiga podrem admirar unes pintures selectes de flors de la Josefina Ripoll que ens ha fet l’honor de participar en aquesta festa primerenca de Teià.

Del 6 al 28 de maig 2017 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: divendres i dissabtes de 17:00 a 20:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

ACTIVITATS

DEL 6 AL 28 DE MAIG DE 2017

Dissabte 6 de maig de 2017,
18:30

VERNISSAGE

Exposició “Flors”
Amb obres de Jaume Romagosa.

MÉS INFORMACIÓ

Exposició-homenatge “Una vida de flors”
Amb obres de Josefina Ripoll.

MÉS INFORMACIÓ

Del 6 al 14 de maig de 2017

FESTA DE TEIÀ

Maridatge dels sentits: flors, perfum i gastronomía
Ca l’Antiga participa en el primer ‘Maridatge dels Sentits: Flors, perfum i gastronomia’ de Teià amb una exposició dels artistes Josefina Ripoll i Jaume Romagosa.

MÉS INFORMACIÓ
Menú