Primavera 2018

A Ca l’Antiga ens agrada deixar-nos influenciar per la natura que ens envolta. A caball entre l’hivern i la primavera hem disenyat les exposicions i actes que presentem de març a maig.

En primer lloc ens hem interessat a la foscor, segurament motivats per la grisor, les hores de llum escases, la pluja, etc. Però sobretot ens ha interessat la llum dins la foscor perquè aquest hivern han coincidit unes llunes excepcionals per la seva grandària i luminositat extraordinàries. Llum contra foscor. Per il.lustrar aquest aspecte Ca l’Antiga ha invitat a Manuel Serra que ens presenta Al·lunicina un projecte que va començar fotografiant la sortida de la lluna plena al mar i que va desfermar una passió per la identitat de la lluna com a focus de llum.

En segon lloc ens hem dirigit cap al color, l’esclat de la primavera afavoreix el maridatge de colors i de fragàncies. Enguany es celebra el II Maridatge dels sentits: perfum, flors i gastronomia, la festa de la primavera de Teià, i ens plau de participar-hi en diverses activitats i, especialment, amb una instal·lació sensorial que vol ser un Elogi de la Voluptuositat, orquestrat per la Alejandra Rubies.


Mariàngels Pérez Latorre
Presidenta de Ca l’Antiga

EXPOSICIÓ I INSTAL·LACIÓ SENSORIAL

Primavera 2018

Manuel Serra

Exposició de fotografia “Al·lunicina”

La lluna és, en mans de Manuel Serra, un punter lluminós que li permet dibuixar en l’espai a cegues confiant en la seguretat de la llum de la lluna i en el seu control per a desplaçar la càmera com un pinzell. La lluna, que no té llum pròpia perquè, tal com la terra, la rep del sol, és l’origen d’un univers pictòric en què esdevé el subjecte i no l’objecte, interpretant una obra de geometria metafísica escrita per Manuel Serra conjuminant amb mestria fascinació i mètode. À vous de rêver!

Del 24 de març al 29 d’abril de 2018 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: divendres i dissabtes de 17:00 a 20:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

PRIMAVERA 2018

Alejandra Rubies

Instal·lació sensorial “Elogi de la Voluptuositat”

Per a aquesta edició del Maridatge hem invitat a l’artista Alejandra Rubies que crearà una instal·lació sensorial, “Elogi de la Voluptuositat”, prenent com a base les seves obres de pintura sobre seda a les que s’afegeixen les essències de la perfumista Irene Gisbert. A tan lleugers components com són la seda i el perfum hi hem d’afegir el poder dels colors per transformar l’espai en una experiència visual i sensitiva molt emotiva. Les peces exposades independentment i relacionades entre elles mateixes creen un moviment excèntric debut a la materialitat de la seda proposant al visitant un recorregut no direccional, ans aleatori i lliure.

Del 18 al 27 de maig de 2018 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: de dimecres a dissabte, de 17:00 a 20:00, i diumenge d’11:00 a 14:00

ACTIVITATS

DEL 24 DE MARÇ AL 27 DE MAIG DE 2018

Dissabte 24 de març de 2018,
18:00

INAUGURACIÓ

Exposició “Al·lunicina”
Amb obres de Manuel Serra.

Dijous 29 de març de 2018,
19:00

FOTOGRAFIA

Experiència de fotografia nocturna a Ca l’Antiga
“Contemplant la nit”.

Del 18 al 27 de maig de 2018,

FESTA DE LA PRIMAVERA

II Maridatge del sentits : perfum, flors i gastronomia.

Divendres 18 de maig de 2018,
18:30

INAUGURACIÓ

Instal·lació sensorial “Elogi de la Voluptuositat”
Obra de l’Alejandra Rubies.

MÉS INFORMACIÓ

Places limitades. Es prega confirmació a: inscripcions@calantiga.org

Prèvia
Tardor 2017
Següent
Estiu 2018
Menú