Primavera – Obertura de temporada 2017

L’art és emoció. Emoció de l’artista en realitzar l’obra i emoció de l’espectador en veure-la. Potser no són les mateixes emocions aquelles que prenen el cor de l’artista i de l’espectador, contemplador o admirador de l’obra.

Al llarg d’aquests tres anys que han passat des de l’obertura de Ca l’Antiga, espai de ‘trobades d’art’, hem pogut gaudir de l’obra d’artistes que ens han emocionat, sobtat, desconcertat, intrigat, potser. Són artistes molt diferents entre ells tant des del punt de vista plàstic com d’estil. Però, les emocions que sentien, que ens volen transmetre, són diferents? Ben segur que tenen històries diferents; que han desenvolupat el seu art en contextos diferents; que han viscut el procés creatiu en paral·lel i des de la distància; que des de personalitats semblants o oposades mai descriurien una mateixa situació o fet d’una manera igual. Això és la diversitat de l’art. Com a la natura, de la diversitat neix la qualitat, la perduració, la projecció al futur…

En aquesta obertura de temporada que iniciarà el quart any del trajecte de Ca l’Antiga hem pensat que tenir junts durant uns dies quatre artistes que han exposat per separat, individualment, fora una bona manera de veure com dialoguen quan estan junts, no per a oposar els estils ans per a què nosaltres, contempladors i admiradors puguem endinsar-nos en la seva varietat per tal d’esbrinar què hi ha darrere d’una obra d’art, quines emocions, diverses, sorgeixen que poden ser capçades, quines, en canvi, queden en la penombra de l’ànima del seu creador.

Les emocions, capçades o amagades, es lliuraran, es reflectiran en nosaltres els espectadors. Mirar un quadre, una obra d’art no garanteix que experimentarem la mateixa emoció de l’autor, segurament sentirem emocions molt diverses, fins i tot emocions que l’autor no podia imaginar-se que fossin part de l’obra que va sortir de les seves mans.

L’exposició vol ser també una forma d’agraïment als quatre artistes que varen venir a ensenyar-nos el seu treball, el seu art i que varen fer gaudir a moltes persones, a tots aquells i aquelles que durant quatre gairebé tres anys han passat pel ‘lloc de trobada’ que vol ser Ca l’Antiga. Calorosament, gràcies a Gerard Rosés, Ramon Lombarte, Jordi Estivill i Paulí Josa.


Mariàngels Pérez Latorre
Presidenta de Ca l’Antiga

EXPOSICIÓ

Primavera – Obertura de temporada 2017

Gerard Rosés, Ramón Lombarte, Jordi Estivill, Paulí Josa

Exposició d’obertura de temporada “Diferents emocions”

Al llarg d’aquests tres anys que han passat des de l’obertura de Ca l’Antiga, espai de ‘trobades d’art’, hem pogut gaudir de l’obra d’artistes que ens han emocionat, sobtat, desconcertat, intrigat, potser. En aquesta obertura de temporada que iniciarà el quart any del trajecte de Ca l’Antiga hem pensat que tenir junts durant uns dies quatre artistes que han exposat per separat, individualment, fora una bona manera de veure com dialoguen quan estan junts.

Del 19 al 30 d’abril 2017 al celler de Ca l’Antiga
Horaris de visita: dijous, divendres i dissabtes de 17:00 a 20:00 i diumenges d’11:00 a 14:00

ACTIVITATS

DEL 21 DE FEBRER AL 15 DE MARÇ 2015

Dimecres 19 d’abril de 2017,
18:00

VERNISSAGE

Exposició d’obertura de temporada “Diferents emocions”
Amb obres de Gerard Rosés, Ramón Lombarte, Jordi Estivill, Paulí Josa.

Dissabte 22 d’abril de 2017,
18:00

PRESENTACIÓ

Núm. #30 del magazín d’Arqnou
Presentació del Núm. #30 del magazín d’Arqnou dedicat a Ca l’Antiga, amb la participació de Jorge Rodríguez Hidalgo, periodista i escriptor i Carlos Resano Vasilchik, arquitecte, pintor, il·lustrador i creador de la publicació.

MÉS INFORMACIÓ
Menú